www.avantbewind.nl

Diensten

Bewindvoering

Bewindvoering is geschikt voor personen die niet meer in staat zijn om hun financiële administratie te regelen. Avant Bewind kan uw financiële belangen en vermogen voor u beschermen en beheren. Wij zorgen ervoor dat al uw financiën op orde zijn en dat al uw rekeningen op tijd worden betaald. Wij zullen ervoor zorgen dat er een stabiele situatie ontstaat waarna u uiteindelijk weer de mogelijkheid krijgt om uw financiën zelf weer te beheren. Indien noodzakelijk kunnen wij u ook helpen met de aanmelding bij de Kredietbank en/of WSNP-traject.

Budgetbeheer

Budgetbeheer is geschikt voor mensen die nog voor een groot deel zelfstandig hun geldzaken kunnen regelen, maar wel hulp nodig hebben om al hun financiën op orde te krijgen. Budgetbeheer is een eenvoudige oplossing, wanneer u (enkele) betalingen of financiële handelingen wilt uitbesteden aan Avant Bewind. Omdat budgetbeheer niet door de rechtbank wordt uitgesproken is het mogelijk om dit op elk moment te beëindigen.

Juridisch advies

Wij kunnen u helpen met juridische kwesties waar u zelf niet uitkomt, of waar een advocaat te duur voor is. U kunt hier denken aan problemen met de gemeente, belastingdienst en IND-vraagstukken. Wij hebben genoeg kennis en ervaring om u hiermee te helpen. In veel gevallen kost het u niets en in sommige gevallen betaalt u alleen een kleine bijdrage voor onze diensten.